Theatermaken

In Arnhem, in de wijk Schuytgraaf, is een Toneelgroep ontstaan! Door mij opgericht. Ik schrijf toneelstukken voor deze groep en regisseer die. De scene’s ontstaan door het improviseren naar aanleiding van het door mij gekozen thema. Nav deze improvisaties schrijf ik het stuk wat ik vervolgens ga regisseren.

Momenteel is het script voor de 3e voorstelling af:                                                          “DWARS DOOR WOLKEN HEEN” een montagevoorstelling over liefde.

Deze voorstelling zal eind juni en begin juli 2016 gespeeld gaan worden. Data volgen nog.

BUREN!

Wegens groot succes is de voorstelling BUREN uitgenodigd om te spelen voor de vrijwilligersdag van de Voedselbank Arnhem. Op 18 januari speelt Toneelgroep Schuytgraaf BUREN in de congreszaal van Burgers Zoo Arnhem.

Toneelgroep Schuytgraaf speelt hun 2e voorstelling BUREN op 26, 27  en 28 juni bij de opening van de  OMNIBUS te Arnhem.

IT’S All IN THE FAMILY

Wegens groot succes zal deze voorstelling in reprise gaan en wel op zaterdag 11 en zondag 12 oktober 2014! De voorstelling speelt in theater De Autark in Arnhem, Schuytgraaf, Deze voorstelling is ontstaan vanuit improvisaties met amateurspelers. Van daaruit heb ik een script geschreven wat ik met deze groep heb geregisseerd. In het voorjaar is deze voorstelling 6 keer gespeeld, maar door de enthousiaste reakties en de hoeveelheid mensen die em nog willen gaan zien, zal de voorstelling nog 2 keer gespeeld worden.

Reserveren kan op: www.schuytgraafleeft.nl

it'sallinthefamily-mailversie

 

Daarnaast regisseer ik in 2015 nog een jeugdtheatervoorstelling met amateurspelers, waarover later meer.

Via het contactformulier kunt u meer informatie krijgen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.