Doceren

Ik heb zowel de Pabo afgerond als de opleiding tot theaterdocent (HKA),  waardoor ik eerstegraads bevoegd ben. Ik heb veel ervaring in het lesgeven aan zowel  kinderen, jongeren als volwassenen, oa. bij  Rozet Arnhem, Atelier Velp/Studio 26, Krek/Ede, toneelgroep Schuytgraaf,  De Lindenberg, de NMA, als op meerdere scholen.                                            In mijn CV kunt u daar meer over lezen.

Ik geef actief theaterles sinds 1995. Allereerst 8 jaar lang bij Studio 26 (voorheen AtelierVelp) en heb daar zowel kinderen als jongeren les gegeven en voorstellingen mee gemaakt. Ook bij andere culturele centra heb ik veel theaterlessen gegeven. Verder veel worskhops/in 1 dag een presentatie maken, op middelbare scholen.

Sinds 2018 geef ik theaterlessen op basisscholen voor Rozet educatie. Ik coach daarbij ook leerkrachten in het geven van theater op school. Dit vaak ook in combinatie met Taal en Theater..

Sinds 2019 werk ik ook voor Theatermakerij Storm. Een dag theaterles op de middelbare scholen door het hele land. Zowel improvisatie als met teksten.

logo storm

U kunt mij boeken voor een cursus of een workshop via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. Mijn kracht ligt zowel in het samenbrengen/coachen van groepen als in het vakmatig werken, dit zowel in improvisatie als in het werken met teksten.

Advertentie